EN İYİ DİYETİSYENLER

EN İYİ DİYETİSYENLER

Bir hizmet almayı düşündüğünüzde sizde herkes gibi alanında en iyi ve güvenilir olanlardan hizmet almak istemez misiniz? Bu şekilde düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Online diyet hizmeti alıp kilo vermek, kilo almak, kilonuzu korumak ve en önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrenip bunu bir yaşam tarzı haline getirmek istiyorsunuz ama bu hizmeti gerçek bir diyetisyenden aldığınızdan emin olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

En İyi Diyetisyeni mi Arıyorsunuz?
Kayıtlı diyetisyende olan tüm diyetisyenlerin mezuniyet belgelerini doğrulayarak üyeliklerini oluşturduk. Sitemizdeki tüm üyelerin gerçek bir diyetisyen olduğunu size garanti edebiliriz. Gelelimki alanında en iyisi olduğu söylenen bir diyetisyen bile size kendi başına hayal ettiğiniz vücuda sahip olmanızı ve sağlıklı beslenme alışkanlığını size kazandıracağını kesin olarak söyleyemez. En iyi diyetisyen danışanı ile uyum içinde çalışan danışanının istekleri ve ihtiyacı doğrultusunda ona uygun olan beslenme tarzını uygulayan diyetisyendir. Emin olun ki tüm diyetisyenler online ortamlarda sıkça karşınıza çıkan aslında diyetisyen olmayan fakat para kazanmak için bu sıfata bürünen insanlardan daha fazla size fayda sağlayacaktır. Beslenme sadece kalori hesaplamak ve besinler hakkında bilgili olmak değildir, bir diyetisyen lisans eğitimi boyunca tüm bunları harmanlayıp kişinin tüm durumlarına göre( hastalık, ekonomik, fizyolojik, sosyolojik) edindiği bilgiyi profesyonel olarak danışanına uygular.

Kişiye Özel Diyet Nedir?
İnternet sitelerinde veya mobil uygulamalarda karşınıza çıkan kişiye özel diyet efsanelerini konuşalım. İlgili uygulamaya girersiniz ve kayıt olurken sizden boy, kg, yaş, cinsiyet vb. Bilgiler istenerek size özel diyet listesi oluşturulacağınız görürsünüz. Peki bu uygulamalardaki diyet listelerini kim hazırlıyor? Robot yazılımlar girdiğiniz bilgilere göre sistemde kayıtlı olan diyet listesini kişiye özel diyet listesi adı altında size gönderiyor veya diyetisyenin hazırlamış olduğu kalorisi belirli olan diyet listelerini gene kişiye özel diyet listesi adı altında size gönderiyor. Evet buraya kadar geldiyseniz sadece paranız gitti, bu aşamadan sonra devam ettiğiniz takdirde sağlığınızda gidebilir bu yüzden karşınızda sizinle ilgilenen bir gerçek diyetisyen olduğundan emin olun.

Gerçek Diyetisyen Arayın
İşte tamda burada kayıtlı diyetisyen oyuna giriyor, Instagram da gezerken bol takipçili sağlıklı beslenme, beslenme uzmanı, yaşam koçu, kullanıcı adında dyt yazan veya diyetisyen yazan bir hesap mı gördün, takipçi sayısı veya kullandığı isim sizi yanıltmasın temkinli olmakta fayda var. Aldığınız hizmetten emin olun diye yüzlerce diyetisyeni mezun belgelerini alarak sitemize kaydettik ve onlara ayrı ayrı kodlar verdik. Instagram profilinde kayıtlı diyetisyen kodu olan bir diyetisyene denk geldiniz  hemen sitemizden sorgulama yaparak bu kişinin gerçekten diyetisyen olduğundan emin olabilirsiniz, diyelimki bir diyetisyeni sitemizde arattınız ama kayıtlı olmadığı için karşınıza çıkmadı, bu kişi diyetisyen değildir diye aklınıza şüphe düşmesin alacağınız hizmeti diploma resmi isteyerekte sorgulayabilirsiniz sonuçta bir hizmet alacaksınız doğru kişiden aldığınızı öğrenmek en doğal hakkınız. Biz bu işi sizin için kolaylaştırmak için varız.

Paylaş

Yazar Hakkında

YASİN ATEŞ
YASİN ATEŞ

İstanbul Aydın Üniversitesinden iyi derece ortalama ile mezun olduktan sonra öncelikle diyetisyenler ve danışanları için faydalı olacağını düşündüğüm ''Kayıtlı Diyetisyen'' platformunu kurarak halen diyetisyenler, danışaları ve hizmet almak isteyen kullanıcılar için hizmet kalitesini arttırma çalışmalarına devam etmekteyim. Hızla büyüyen bu platforma daha çok vakit ayırabilmek ve tüm kullanıcıların en fazla verimi sağlayabilmeleri için şu an online-yüz yüze diyet hizmeti veremiyorum. Bir profesyonele ihtiyacınız varsa yüzlerce diyetisyen Kayıtlı Diyetisyen platformunda sizlere güvenilir hizmet vermek için hazır.

Yorumlar (0)

    Hiç Yorum Yapılmamış

    İçin bir inceleme yazın

    "

    "

    Yoruma Cevap yazmaktasınız

    500 karakter kaldı